Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Abidal faster i august måned

Nyheder - 31. juli 2011




I morgen starter Ramadanen for Eric Abidal, Seydou Keita og Ibrahim Afellay, da de alle er troende muslimer. Her skal de hver morgen stå op ca. kl. 5 for at vaske sig, spise og drikke før solen står op. Mens solen er fremme må der ikke indtages mad eller noget at drikke. Solen går ned omkring kl. 21-22. Det vil helt klart blive svært, når man befinder sig i et land med 40 graders varme og samtidig er professionel fodboldspiller.

Som troende muslim er det dog ikke noget problem, at overholde sin pligt, og derfor vil Keita og Afellay følge planen. Ramadan slutter omkring den 31. august - det løber altså i en måned, hvor man her har mulighed for at vinde hele 2 trofæer, i den spanske Supercup og den europæiske Supercup.

For Abidal er det dog lidt anderledes. Han har netop haft en operation efter lægerne konstaterede en svulst på hans lever. Hans krop kan dermed ikke klare denne overbelastning hvor man hverken spiser eller drikker.

Derfor har han adspurgt en imam om at gøre det muligt, at holde Ramadanen i løbet af året - på et tidspunkt, således, at han opfylder de dage han skal, men samtidig sørger for at hans krop fungerer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Abidal faster i august måned

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder