Annonce


Annonce

Annonce

Messi: Jeg er stolt over at være landets anfører

Nyheder - 4. september 2011




Lionel Messi har netop overtaget anførerbindet på det argentinske landshold, og han skjuler absolut ikke sin glæde selvom han ved det kræver et helt bestemt niveau. Han er glad for den opbakning han har fået fra sine holdkammerater, og håber han kan lede Argentina til store sejre i fremtiden - efter skuffelserne ved VM og Copa America.

- Jeg laver mål i Barcelona og nogengange er det svært på landsholdet fordi man ikke spiller sammen hver dag. Det vigtigste er dog at være afslappet i sit sind, og være klar når chancerne byder sig, fortæller Messi.

- Det var et meget specielt øjeblik da jeg modtog anførerbindet. Ansvaret i sig selv er det samme, men man bærer stoltheden om sin arm i hver kamp. Jeg er glad, rolig og meget taknemmelig for at bære anførerbindet, fortsatte den argentinske målbomber.

Han brugte også lidt af tiden til at takke Javier Mascherano for den opbakning han gav ham, efter at anførerbindet blev taget fra Mascherano, og sat om Messis arm. Den første kamp som anfører blev spillet fredag aften, da Argentina slog Venezuela 1-0. Messi lavede oplægget til det ene mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi: Jeg er stolt over at være landets anfører

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder