Annonce


Annonce

Annonce

Messi kan slå ny rekord på søndag

Nyheder - 16. februar 2012




Det er efterhånden - hvis ikke allerede - normalt for Lionel Messi at slå rekorder. Siden hans debut tilbage i 2004 har han slået den ene rekord efter den anden, og har allerede vundet titlen som verdens bedste fodboldspiller hele 3 gange i træk. Han har samtidig fået pladsen som nummer 3 og 2, men nu står han til at slå endnu en rekord i Barcelona.

Lige nu er det midtbanespilleren Xavi Hernandez som holder rekorden. Han er den yngste spiller i hele Barcelonas historie til at nå 200 kampe for catalanerne i ligaen. Han var 25 år og 236 dage da han spillede sin kamp nummer 200, og hvis Messi får spilletid på søndag hjemme mod Valencia i ligaen, så vil han i en alder af bare 24 år og 240 dage slå rekorden for den spiller der først rundede 200 kampe.

I en alder af bare 24 år har argentineren allerede spillet 308 kampe og scoret vanvittige 218 mål for det catalanske hold, mens han har lagt op til 93 af slagsen. I denne sæson har han spillet 39 kampe og scoret 38 mål mens han har leveret 20 assists. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi kan slå ny rekord på søndag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder