Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Maradona: Valdes er dårlig

Nyheder - 21. februar 2012




Legenden Diego Maradona holder sjældent sine ord tilbage, når han bliver spurgt om noget. Han har op til flere gange haft kontroversielle udtalelser og denne gang sigter han mod Barcelona og Victor Valdes, som han direkte mener er dårlig. Samtidig taler han også en smule om Guardiola og hvad han har til rådighed på banen.

- Valdes er dårlig. Ja, det er min mening. De spillere som står foran ham gør, at han ser god ud, men virkeligheden er at han er dårlig. Havde han haft andre spillere foran sig kunne man se hvordan han rigtig ville være, har Maradona udtalt ifølge adskillige spanske og argentinske kilder.

- Guardiola er en flink person, jeg har talt med ham før og han virker som en meget sympatisk fyr, men man skal ikke rose ham for meget, han har klart bedre spillere til rådighed en Real Madrid f.eks. men han har skabt sig et navn, fortsatte den lille argentiner.

Der er endnu ikke kommet noget modsvar fra Valdes, men der skal nok være nogen journalister som vil forsøge at få en kommentar ud af målmanden meget snart. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Maradona: Valdes er dårlig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder