Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

David Villa måske tilbage til april

Nyheder - 23. februar 2012




Ifølge en af David Villas repræsentanter så kan stjerneangriberen meget vel komme i spil om præcis 2 måneder. Det vil betyde at han kan hjælpe Barcelona i den sidste fase af sæsonen, hvor der virkelig bliver brug for alle mand, da man muligvis er langt henne i Champions League, og har en Copa del Rey-finale den 20. eller 25. maj.

- Selvom det ikke er muligt, så træner han (David Villa, red.) hårdere end nogensinde før. Han er meget fokuseret på at vende tilbage til fodboldbanen så hurtigt som muligt. Genoptræningen har været en succes indtil nu, forlyder det ifølge Victor Onate.

- Det kommer naturligvis an på hvordan resten af perioden med genoptræningen udvikler sig, men som det ser ud nu kan han spille i slutningen af april, fortsatte agenten.

Det er rigtig gode nyheder for Barcelona for også den offensive hollænder Ibrahim Afellay er på vej tilbage efter sin lange skadespause. David Villa ses dog generelt som et større boost for catalanerne, da han var en del af den vanlige startformation, mens Afellay har set længere mellem spilletid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


David Villa måske tilbage til april

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder