Annonce


Annonce

Annonce

Zlatans agent til Messi: Skift klub

Nyheder - 28. marts 2012




Lionel Messi har op til flere gange udtalt, at han har planer om at blive i Barcelona indtil støvlerne skal stilles på hylden. I Barcelona er der stor glæde omkring dette, og argentineren mener stadig han skylder klubben meget efter de gav ham chancen da han blot var en lille knægt. Som optakt til aftenens Champions League kamp mod AC Milan er Zlatan Ibrahimovic' agent ude med følgende udtalelse.

- Som spiller eller anden slags indenfor en sport havde jeg i den grad udfordret mig selv, ved f.eks. at skifte klub. Messi har vist alt i Barcelona, og ingen ved om han vælger at skifte klub en dag, men han har kun vist hvad han kan i Barcelona - måske vil han også vise hvad han kan et andet sted en dag, kom det fra Mino Raiola ifølge Mundo Deportivo.

Raiola har flere gange været ude med truende kommentarer omkring træner Pep Guardiola så sådan en udtalelse som denne kommer ikke som nogen overraskelse, på trods af at han blot siger sin mening. Messi har endnu ikke kommenteret på agentens udtalelse, men som den personlighed han har vist vil det absolut ikke genere ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Zlatans agent til Messi: Skift klub

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder