Annonce


Annonce

Annonce

Drenthe: Messi kaldte mig 'negro'

Nyheder - 9. maj 2012




Den tidligere Real Madrid og Hercules-spiller Royston Drenthe er langt fra tilfreds med Messis attitude. I øjeblikket spiller han for Everton i Premier League men da han tørnede ud i spansk fodbold havde han sit at se til, hvergang Lionel Messi var på banen. Sådan udtaler han ihvertfald i et mindre interview.

- Vi spillede mange kampe mod hinanden, og vi havde altid problemer. Ved du hvad der virkelig irriterede mig? At han altid kaldte mig for 'negro, negro'. Jeg kan forstå at det er normalt at kalde folk for negro i Sydamerika, men mit folk kan ikke holde den tone ud, kom det fra Drenthe.

- Min tidligere holdkammerat i Real Madrid, Mahamaou Diarra blev sur hvis Heinze eller Higuain tilfældigvis kom til at kalde ham for negro, men de stoppede også, kom det yderligere fra den hollandske spiller.

- Da jeg spillede mod Barcelona mens jeg var i Hercules var problemerne identiske med Messi. Før kampen gav han mig hånden og sagde 'Hola, negro', mens han ikke gav mig hånden efter kampen. Jeg tror næppe jeg er inviteret til hans fødselsdagsfest, kom det som en joke fra den offensive spiller. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Drenthe: Messi kaldte mig 'negro'

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder