Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Iniesta vil ikke forlænge sin kontrakt

Nyheder - 1. april 2013




Sammen med Xavi Hernandez udgør de verdens bedste midtbaneduo men det kan efterhånden være fortid. Ledelsen hos Barcelona har i de seneste måneder opdelt spillerne i grupper alt efter hvem de ønsker at forlænge med. Puyol, Xavi og Messi var i én gruppe, mens Valdés, Adriano og Iniesta var i en anden. Valdés har allerede afvist catalanernes tilbud - og det har Iniesta nu også gjort.

Søndag formiddag, umiddelbart efter træningen, var der aftalt et møde mellem sportsdirektør Andoni Zubizarreta, Josep Bartomeu, Iniesta og spillerens agent. Klokken 12:30 kunne agenten dog fortælle, at Iniesta ikke ønsker at forlænge sin kontrakt som følge af uoverensstemmelser omkring kontraktens værdi.

Det er lønnen, som Iniesta angiveligt ikke er tilfreds med. De helt nøjagtige tal melder historien intet om men det var en meget skuffet sportsdirektør, som forlod mødelokalet efter mødet. Han tog direkte ind til præsident Sandro Rosell hvor han fortalte nyheden og det var bestemt ikke noget der gjorde præsidenten glad. Samtlige hoveder i ledelsen var ikke i tvivl om, at Iniesta ville forlænge så det kom som kæmpe chok, da Zubizarreta overbragte nyheden.

Abidal, Busquets og David Villa er de næste tre på listen over spillere, som klubben ønsker at forlænge med. De bliver dog mødt med en helt anden stemning end som så. Med to så vigtige spillere som Valdés og Iniesta, som ikke ønsker at forlænge, skal man nu for alvor ud og finde nogle erstatninger. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Iniesta vil ikke forlænge sin kontrakt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder