Annonce


Annonce

Annonce

Valdés kan have spillet sin sidste kamp

Nyheder - 9. maj 2013




Det kom bag på alle, da Victor Valdés valgte at offentliggøre, at han ikke ønsker at forlænge sin kontrakt med Barcelona. Dermed er catalanerne nødsaget til at finde en ny målmand, og det har for alvor sat gang i rygterne. Ifølge de seneste meldinger fra de spanske aviser torsdag formiddag, så har Valdés spillet sin sidste kamp.

Barcelona har kun et par kampe tilbage i denne sæson, hvor de har muligheden for at hjemføre det spanske mesterskab. Victor Valdés er endnu ikke meldt klar fra den fodskade, som han pådrog sig umiddelbart inden Real Betis-kampen. Selvom skaden højst sandsynligt ikke koster ham samtlige resterende kampe, så kan en individuel aftale sende ham på sidelinjen.

I håbet om at finde en ny klub ønsker han ikke at pådrage sig en skade, som kan betyde, at han ikke kan starte ordenligt op i sin nye klub. Derfor kunne han sammen med Tito Vilanova have aftalt, at han ikke spiller flere kampe i denne sæson. José Pinto må derfor tage over - noget som han naturligvis også gjorde i weekenden mod Real Betis.

Overordnet set mangler Barcelona få point for at blive mestre og det er netop derfor, at Vilanova har valgt at acceptere målmandens anmodning om ikke at spille mere i denne sæson.

Intet er dog bekræftet og det rygtes stadig, at Valdés kunne fortsætte i klubben i endnu en sæson. Men taler det seneste rygte sandt har målmanden altså spillet sin sidste kamp for klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valdés kan have spillet sin sidste kamp

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder