Annonce


Annonce

Annonce

FIFA-straf eller ej: Barcelona kan frit handle

Nyheder - 3. april 2014




På dagens pressemøde med præsident Josep Bartomeu blev der svaret på en masse spørgsmål omkring den straf, Barcelona i går modtog af FIFA. Præsidenten fortalte bl.a. at FIFA flere gange har været forbi La Masia, hvor roserne er væltet nedover catalanerne. Derfor undrer det præsidenten, at FIFA pludselig nu kommer og straffer dem for noget, de er blevet rost for.

Hvad der endnu mere bekymrer præsidenten er, at FIFA kom frem til beslutningen om at straffe Barcelona i november måned 2013. Men først den 2. april 2014 blev Barcelona oplyst om straffen - det forstår man ikke i Catalonien - men mens der arbejdes på at redde trådende ud med FIFA kan der alligevel købes spillere.

Det forventes helt klart, at FIFA fastholder straffen overfor Barcelona, medmindre klubbens bevismateriale overrasker de øverste hoveder. Skulle det ske, at FIFA fastholder straffen har Barcelona allerede gjort det klart, at de tager sagen videre til CAS, der under alle omstændigheder først behandler sagen i løbet af august måned.

Skulle sagen gå videre til CAS vil FIFA's straf midlertidig blive suspenderet. På den måde kan Barcelona frit handle fra den 1. juli og indtil den dag, CAS har behandlet sagen og kommet frem til en beslutning. Så snart klubben har købt en spiller, indsendt de nødvendige dokumenter og offentliggjort købet kan FIFA ikke gå tilbage i tiden og ophæve kontrakten, hvis CAS skulle fastholde straffen.

Uanset hvordan man vender og drejer situationen vil Barcelona altså kunne handle frit. Hvis FIFA accepterer klubbens appel vil handlerne kunne blive gennemført - men hvis ikke appellen accepteres vil sagen først blive behandlet til august og derfor vil straffen altså blive suspenderet, indtil en kendelse er gjort op. Det oplæg hæfter flere spanske kilder sig ved. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


FIFA-straf eller ej: Barcelona kan frit handle

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder