Mest læste lige nu

Sajad Koftan

Legende: Messi over Ronaldo

Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo ? Debatten florerer konstant i de sociale medier og har gjort det de seneste 10 år. I de lidt højere fodbold-luftlag florerer den også, hvor den brasilianske legende Pele nu giver sin mening til kende.

Den brasilianske angrebs-legende og pensionist, Pele, som af mange bliver betragtet som den bedste fodboldspiller nogensinde, har nu blandet sig i Messi/Ronaldo-duellen.

Spørgsmålet er blevet stillet til flere fodbold-eksperter og analytikere verden over, og mange har endda svært ved at pege på ét konkret svar, da alt jo er en smagssag.

Men Pele, Maradona, Romario, Ronaldinho, Platini og de øvrige legenders taletid bliver dog prioriteret højst, når spørgsmålet omhandler klodens bedste spiller, da disse spillere ofte kender kravene og vilkårene bedst på den største fodbold-scene.

I et langt og fyldestgørende interview med mediet SporTV sagde Pele følgende, da han blev spurgt ind til den evige duel.

- Det er ærgerligt at der idag kun er to spillere at vælge imellem.

- Cruyff, Maradona, Pele, Zico, Junior - og idag har vi kun to stjerner på scenen. Neymar ? Ja, han er på vej.

- Jeg foretrækker Messi. At score mål er vigtigst, ingen tvivl. Foretrækker argentineren med og uden bolden.

- Hvad angår Ronaldo, så er han en fantastisk målscorer.

- Ronaldo scorer mål, mens Messi både scorer mål og gør sine holdkammerater bedre.

- Ronaldo scorer jo mange mål, men hvad angår den komplette spillere, så er der ingen tvivl om at Messi er verdens bedste spiller.

FC Barcelona