Mest læste lige nu

Joan Laporta: Vi opgiver ikke

Joan Laporta havde helt sikkert forventet bedre spil og resultater, da klubben i sommers konkluderede transfervinduet med følelsen af, at man var blevet forstærket fra sidste sæson. Til gengæld har det ikke været godt i denne sæson, men det får ikke præsident Laporta til at opgive.

FC Barcelona er otte point bagud i ligaen, ikke mange spår deres spil til at være godt nok til at komme langt i Champions League og man er allerede ude af Copa del Rey mens Super Cuppen blev tabt efter en pinlig indsats i finalen. Men at opgive er ikke et ord for Laporta.

- Vi smider ikke håndklædet i ringen. Vi kommer til at kæmpe for ligaen og Champions League. Alt er stadig muligt. Vi skal være tættere på hinanden end nogensinde før. Hvis spillerne ser, at man ikke giver op, så vil de heller ikke give op. Her i klubben kæmper man til det sidste.

- Xavi er en Culé og han kommer til at kæmpe til det sidste. Han har min fulde støtte. Vores styrke kommer fra vores identitet, vores historie og modellen i klubben, som altid bliver forsvaret af bestyrelsen lød ordene fra Laporta.

I dag skal FC Barcelona møde Getafe hjemme på Montjuic og en sejr her vil i første omgang sikre en andenplads før Girona spiller deres kamp. Desuden vil Barca lukke hullet op til Real Madrid til fem point før deres kamp mod Sevilla.

FC Barcelona