Mest læste lige nu

Bosch: Laporta tør godt smide Xavi på porten

Tavsheden støjer helt ekstremt i FC Barcelona i disse dage. Joan Laporta, Deco og Rafa Yuste har en klar intern aftale: Ingen melder noget ud. Og det har de heller ikke gjort. De tre ledere har holdt kortene tæt på kroppen, men som altid er der journalister, som opsnapper informationer.

Lige nu forlyder det, at Laporta efter sæsonens sidste kamp mod Sevilla går ud og fyrer Xavi. Med helt ekstreme historier i medierne ville Laporta under normale omstændgheder gå ud og afvise - eller kommentere på det - men man har intet hørt fra præsidenten og derfor er der ingen tvivl om, at situationen er ekstrem.

Journalister Xavier Bosch mener ikke, at Laporta kan være bekendt at behandle Xavi, som han gør lige nu - men omvendt er Bosch heller ikke i tvivl om, at Laporta er kynisk. Det så man ved Messi-situationen og Koeman, fortæller journalisten.

- Man skal ikke behandle Xavi som var han Setién, der ikke har noget navn i Barca. Hvis Lapora fjerner en grædende Mssi og smider Koeman ud af bagdøren, så tør han også at smide Xavi på porten, fortæller Xavier Bosch.

- Præsidenten kan lave et hattrick. På dette tidspunkt af Laportas ydmygelse af Xavi er det meget svært for ham at fortsætte som træner.

Ronald Koeman er en historisk figur i FC Barcelona, og han fik en skidt behandling af præsidenten i slutningen af hollænderens tid som træner på Camp Nou. Derfor skulle det altså ikke overraske Xavier Bosch, hvis Laporta fyrer Xavi - til trods for at Laporta netop har bedt Xavi om at blive i klubben efter at træne selv havde bebuddet, at han ville forlade klubben denne sommer.

FC Barcelona