Mest læste lige nu

Slåskamp på Camp Nous byggeplads

Der er ikke meget action på Camp Nou i disse dage. FC Barcelona er rykket væk fra det historiske stadion og i stedet rykket til det olympiske stadion på Montjuic, hvor man i den grad kan mærke forskel og derfor savner mange at se Barca spille på Camp Nou.

Det ventes at ske i slutningen af året, hvor der vil blive åbnet op for 60-65.000 tilskuere og mens bygningsarbejdet på Camp Nou egentlig er gået planmæssigt, så opstod der tumult i formiddags, da to grupper mellem de ansatte pludselig gik i totterne på hinanden. Det melder COPE.

Her har politiet oplyst, at to er blevet såret under slåskampen mens fire er blevet anholdt. Det var to grupperinger, som er ansat til at arbejde på Camp Nous renovering, som pludselig stod over for hinanden med værktøj i hænderne. Fra Barca forlyder det, at slåskampen skete ved indgangen til Camp Nou og ikke inde på selve stadion, som da også ligner en byggeplads i disse dage.

Politiet vil nu forsøge at finde ud af, hvad der er sket mens Barca allerede har været i kontakt med de øvrige ansatte for at sikre, at den slags ikke sker.

De seneste meldinger omkring arbejdet på Camp Nou er, at det hele går efter planen og at Barca satser stærkt på at åbne til november eller december. Der har været løse rygter om, at det først bliver marts 2025, men klubben har ikke meldt ud, at noget skulle været gået så voldsomt i stå, at man må udskyde genåbningen af Camp Nou så længe.

FC Barcelona