Mest læste lige nu

Officielt: Frenkie De Jong misser EM

Mandag aften kom der en bitter nyhed for Frenkie de Jong. Han når ikke at blive helt klar til EM og kommer derfor ikke til at deltage. Det har Holland netop meldt ud få minutter efter deres sejr mod Island på 4-0. De Jong får nu ro i kroppen og ventes klar til pre-season med Barca.

Den 4. marts kom De Jong til skade med sin ankel og vendte retur den 4. april, men var kun klarmeldt i to ugers tid før hans ankel gav op. Han har været ude i tre måneder og deltog i går i træningen med sine hollandske holdkammerater.

Han har kæmpet hårdt for at blive klar til EM og har også forceret sit comeback, men skaden er ikke helt væk og det er nu besluttet, at han i stedet tager den med ro, rejser hjem til Barcelona og kan holde fokus på at indlede den nye sæson under Hansi Flick.

De Jong kunne over flere gange fornemme, at han ville nå at blive klar til EM, men Hollands landstræner, Ronald Koeman, kunne for to dage siden bekræfte, at alle mand var 100% klar - udover De Jong. Og nu er det altså endegyldigt besluttet, at han ikke deltager ved EM 2024.

Lewandowski
Her til aften tog Polen imod Tyrkiet og det var med Lewandowski i startopstillingen. Desværre for Barcas angriber udgik han med hvad der lignede en muskelskade efter en halv time. Han skal nu tilses af lægerne for at vurdere om EM er udelukket eller om han når at blive klar. Den første melding går på, at han misser EM - men på nuværende tidspunkt er dette ikke bekræftet.
 

FC Barcelona