Mest læste lige nu

Byrden Lenglet afviser Saudi Arabien

28-årige Clement Lenglet har været udlejet til Aston Villa siden 1. september 2023 i håbet om, at han kunne gøre sig bemærket og senere blive købt fri. Helt så gnidningsfrit er det ikke gået, og lige nu mangler han tilbud, som han selv finder interessant - han har nemlig et på hånden, som dog ikke falder i hans smag.

FC Barcelona har ingen intentioner om at beholde Lenglet i næste sæson og derfor håber man i klubben på, at han kan blive solgt denne sommer. Med to lejeaftaler i første Tottenham og siden Aston Villa er han ved at være en byrde, da Barca for nyligt kommunikerede et tilbud til ham.
le
Her var en klub fra Saudi Arabien dukket op med et rigtig godt tilbud, som Barca valgte at acceptere, men Lenglet ønsker ikke allerede at forlade fodboldeuropa. Derfor afviste han og har i stedet sat situationen på hold indtil transfervinduet åbner hvor han tror på, at han vil få flere tilbud.

Clement Lenglet spillede 160 kampe for Barca før han blev udlejet til Tottenham og fik 35 kampe. Siden tog han turen til Aston Villa og har fået spilletid i 25 kampe.
 

FC Barcelona