Mest læste lige nu

Sådan vil Barca holde på Felix og Cancelo

FC Barcelona har været super tilfredse med Joao Cancelo i denne sæson og intentionen er at holde på ham i næste sæson også. Joao Felix er også ønsket Barca forud for næste sæson, men det er to vidt forskellige aftaler, som Barca arbejder med.

Ifølge Mundo Deportivo kræver Manchester City 25 millioner euro for at sælge Joao Cancelo til FC Barcelona. Det er en beløb, som Barca godt kan finde frem, men som klubben meget gerne vil forhandle yderligere ned. Cancelo er indstillet på at spille for Barca i næste sæson.

Joao Felix er dog en lidt anden sag. Barca har ikke råd til at købe ham fri, da Atletico Madrid kræver over 60 millioner euro for portugiseren. I stedet har Barca gjort det klart, at klubben gerne vil leje ham i endnu en sæson - men kun hvis der ikke er nogen obligatorisk købsoption i aftalen. Altså at Barca ikke er tvunget til at købe ham fri efter end lejeaftale.

Cancelo forventes at blive i Barca uanset om Xavi forlader klubben eller ej. Til gengæld er det ikke sikkert, at Joao Felix bliver i Barca - for ham er det vigtgt at kende til næste sæsons træner i håbet om spilletid, da han ikke har været brugt lige så meget som f.eks. Cancelo.

FC Barcelona