Mest læste lige nu

Avis: Roque for Felix i lejekabale

FC Barcelonas nye cheftræner Hansi Flick har ifølge avisen Mundo Deportivo set sig uforstående over for den manglende spilletid til Joao Felix i sidste sæsons afslutning. Flick ser Felix som en spiller fyldt med kvalitet, men portugiseren fik ikke meget spilletid under Xavi.

Den tyske træner har dog en helt anden fidus til Felix og har anmodet Barca om at forsøge at beholde ham. Nu beretter både Sport og Mundo Deportivo, at Barca og Atletico Madrid måske kommer til at indgå i en aftale, som sender Vitor Roque til Atletico Madrid på en lejeaftale - og omvendt får Barca lov til at leje Felix i yderligere en sæson.

På grund af Felix' høje pris har Barca ingen intentioner om at betale ham fri. Her ligger prisen på 60+ millioner euro hvilket er alt for meget for Barca, som helst vil bruge den slags penge på en anden spiller. Til gengæld ser det ud til at gå lige op hvis Roque sendes den anden vej, men på nuværende tidspunkt vides det ikke hvordan Flick ser på Roque forud for næste sæson.

De første historier går på, at Flick vil se Roque an under pre-season og dernæst træffe en beslutning. Til gengæld er nyheden om, at Flick vil beholde Felix, blevet taget rigtig godt imod hos både Felix og hans bagland. Spilleren har et brændende ønske om at blive i Barca hvilket også hjælper.
 

FC Barcelona