Mest læste lige nu

Messi: Jeg har ikke doneret penge til Israel

Lionel Messi er henover de seneste par uger blevet kritiseret utrolig meget for at have doneret intet mindre end 5,5 millioner kroner til Israel, som i disse dage har dræbt et nærmest astronomisk antal af børn i Palæstina. Nu afviser argentineren, at han har doneret penge til Israel - han støtter fattigdommen i Argentina og kunne aldrig finde på, at donere penge til en nation, der vælger at dræbe børn.


- Jeg er selv en far. Ligesom mange andre. Jeg kender til ansvaret og til den kærlighed, der følger med, når man bliver forældre. Jeg kan ikke have sympati overfor en nation, der vælger at dræbe børn. Specielt ikke når jeg tænker på, at min egen dreng kunne være i blandt.


- Israel har ikke brug for penge og jeg har heller aldrig doneret penge til dem. Jeg har valgt at donere penge til hospitaler, skoler og fattige mennesker i Argentina, slår Messi fast overfor Buenos Aires Herald.


Uroen i og omkring Gaza og Israel fortsætter og hver dag bliver flere mennesker dræbt men det kan nu konstateres, at kritikken rettet mod Messi på intet tidspunkt har været berettiget - ingen penge er gået fra argentineren til Israel.

FC Barcelona