Mest læste lige nu

Frenkie de Jong nægter at forlade Barca

FC Barcelona og Manchester United har i adskillige uger lagt i forhandlinger omkring Frenkie de Jong. Det vurderes ikke at blive umuligt for klubberne at blive enig om en pris, men til gengæld hedder stopklodsen lige nu Frenkie de Jong.

Ifølge Sport nægter De Jong at forlade Barca. Han er opsat på at skabe historie i Barca og er irriteret over, at klubben presser ham ud. Han har endnu ikke accepteret at forlade Barca for at skifte til Manchester United, så der er stadig arbejde der skal gøres for klubberne.

visreklameligeher

Manchester Uniteds nye cheftræner Erik Ten Hag er naturligvis en mand, som De Jong kan med, men tanken om at forlade Barca glæder ikke hollænderen, som til sine nærmeste skulle have sagt, at han ikke vil skifte. Derfor forsøger han i disse dage at kæmpe imod en transfer, da han samtidig fornemmer, at Xavi gerne vil bruge ham hyppigt i genopbygningen af holdet.

Hos Marca og Mundo Deportivo er planen hos FC Barcelona klar: Klubben skal sælge Frenkie de Jong for at kunne finansiere købet af Bernardo Silva. Til gengæld er Silva noget dyrere - i hvert fald ifølge historierne - og derfor er Xavi også bekymret for om han ender med at se De Jong blive solgt uden at klubben formår at hente Silva.

FC Barcelona