Mest læste lige nu

Derfor er Frenkie de Jong taget til London

Der er blevet sagt og skrevet meget om Frenkie de Jongs fremtid, men stadig befinder han sig der, hvor han ønsker at være: I FC Barcelona. Det nåede dog at tage et twist i går, da han pludselig blev spottet i Barcelonas lufthavn i El Prat.

Her dukkede han op med sin bedre halvdel og en kuffert for at flyve til London og straks gik rygterne på, at han var på vej til Chelsea for at gennemføre et skifte. Men flere journalister og medier påpeger, at der ikke er grund til bekymring. Der er blot tale om et afbræk, da Xavi har givet truppen et par fridage.

visreklameligeher

Også Memphis Depay fløj til London sammen med De Jong og det er simpelthen bare for at nyde et par dage ude mens træningen er sat på pause. De Jong blev da også mødt af talrige spørgsmål på vej ind i lufthavnen, men han valgte at være tavs hele vejen ind. Han fik dog tid til lige at skrive et par autografer til nogle fans.

Memphis Depay er også rygtet væk, men så sent som i går kom det frem, at han slet ikke har nogen tilbud på hånden og at det er usandsynligt, at han når at skifte væk fra Barca denne sommer. Han er udmærket klar over, at han ikke får lige så meget spilletid som i sidste sæson, men skulle der komme et bud i 11. time, så vil Barca absolut overveje muligheden.

FC Barcelona