Mest læste lige nu

Breaking: Barca mødtes med Alonsos agent

Det er kun tre måneder siden, at Marcos Alonso og FC Barcelona blev enige om at forlænge kontrakten mellem parterne til sommeren 2024, men allerede nu til sommer kan han være fortid. Det har Gerard Romero kunne breake her til aften - med et billede.

På nuværende tidspunkt er aftalen mellem parterne ikke blevet registreret. Som bekendt har Barca økonomiske problemer der gør, at flere spillere har forlænget deres aftaler uden at kontrakten er blevet registreret. Men til sommer vil disse kontrakter blive registreret - dog måske ikke Alonsos.

Således melder Romero, at Barcas sportsdirektør Mateu Alemany mødtes med Marcos Alonsos agent i dag og her blev der talt om et potentielt klubskifte til sommer. Ifølge Romero overvejer både Alonso og agenten mulighederne frem mod sommerens transfervindue.

Alonsos kontraktforlængelse med Barca løber til sommeren 2024, men hvis Barca ikke registrerer den, så kan Alonso smutte kvit og frit nu til sommer hvilket gør en transfer meget lettere for begge parter. Om det bliver tilfældet må tiden vise, men mødet stod på i dag og så bliver spørgsmålet om Barca har planer om at lade Alonso smutte til sommer.

FC Barcelona