Mest læste lige nu

Nu vil Barca tale De Jong og Ter Stegen ned i løn

I sommers var Frenkie de Jong et af de mest nævnte navne i spanske og engelske aviser, da FC Barcelona var nået til enighed med Manchester United om en transfer, men den hollandske midtbanemand stod fast ved, at han ikke ville væk fra Barca. Og derfor endte det med, at han fortsatte i klubben.

Barca blev nødt til at respektere den kontrakt, som Josep Maria Bartomeu i sin tid underskrev med De Jong. Det betød, at han i denne sæson ville stige i løn, og da han ikke ville væk kunne Barca ikke gøre andet end at respektere kontrakten. Men nu vil klubben forsøge at tale både De Jong og Ter Stegen ned i løn.

De Jongs nuværende kontrakt løber til 2026 mens Ter Stegens kontrakt løber til 2025, men klubben har tænkt sig at tilbyde begge spillere en kontraktforlængelse hvis de begge accepterer, at gå ned i løn. Spørgsmålet er om de er klar til at hjælpe, klar til at forlænge deres kontrakt og klar til at acceptere en lavere løn. Det hænger naturligvis sammen med Barcas stramme økonomi og den plan, som de har præsenteret for La Liga.

Barca vil forsøge at sænke lønnen hos flere spillere men De Jong og Ter Stegen er blandt dem, hvor der kan spares nogle kroner mens Sergio Busquets også kan gøre livet lettere for catalanerne, men hans kontrakt udløber denne sommer og en kontraktforlængelse vil automatisk betyde en betydeligt lavere løn.

FC Barcelona