Mest læste lige nu

Barca vil hylde Busquets den 28. maj

Sergio Busquets er i gang med sin sidste sæson i FC Barcelona efter at han for nyligt annoncerede, at han stopper når hans kontrakt udløber denne sommer. Barca har allerede sikret sig det spanske mesterskab, men der er stadig et par kampe på programmet.

I næste kamp møder Barca Real Sociedad hjemme på Camp Nou, men det bliver først i sæsonens sidste hjemmekamp, at Barca hylder kaptajnen. Det er den 28. maj mod Mallorca. Busquets har bedt klubben om at holde det på et lavt plan, da han generelt set ikke bryder sig om opmærksomheden, men Barca vil leve op til standarden når de skal hylde en legende.

For Busquets er der ingen tvivl om, at han forlader klubben med humøret højt efter at La Liga-titlen for nyligt kom i hus. Han får altså lov til at hæve titlen i vejret inden han går ud af døren, men man skal ikke forvente det helt store show fra kaptajnen, som altid har værnet om sit privatliv og ikke gået frem i rampelyset.

Derfor kan man måske kun forvente et enkelt interview eller pressemøde og det er så det. Hvor han spiller i næste sæson vides endnu ikke, men det forlyder, at han har bud fra Saudi Arabien og Inter Miami i USA.

FC Barcelona