Mest læste lige nu

De Jong tordner: UEFA vil bare tjene penge

Ligaerne er slut. De europæiske turneringer Conference League, Europa League og ikke mindst Champions League er slut. Sommeren er over os og det begynder at se tørt ud rent fodboldmæssigt. Men UEFA vil tjene penge og derfor skal spillerne fortsætte med at spille før de kan gå på sommerferie.

Det mener Frenkie de Jong, der bestemt ikke er tilfreds med det tætpakkede kampprogram. Han skal sammen med Holland tørne ud i Nations League efter en lang sæson for FC Barcelona og hvis det var gået bedre i Champions League, så havde han haft endnu flere kampe på programmet.

- Vores kampprogram bliver mere og mere fyldt. Der er også en kamp om tredje- og fjerdepladsen i Nations League og der er virkelig ikke nogen, som ser frem til det. Der kommer også et nyt format i Champions League med flere kampe - kun så UEFA kan tjene flere penge, lød det fra en utilfreds De Jong.

Som bekendt har UEFA offentliggjort et nyt format til Champions League som giver flere kampe og det er bestemt ikke noget, som man glæder sig om i klubberne. I forvejen har der været en masse brok omkring det allerede tætpakkede program og i stedet for at skære ned, så kommer det til at gå den stik modsatte vej i fremtiden

FC Barcelona