Mest læste lige nu

Romano: Tottenham og Chelsea efter Ansu Fati

Transferjournalisten Fabrizio Romano har hele sommeren meldt ud, at der ikke har været noget konkret omkring Ansu Fatis fremtid, men at man bliver nødt til at holde øje med hans situation - og i går kom der en melding som tyder på, at der bag kulissen måske arbejdes på noget.

Således melder Romano, at Tottenham i første omgang har taget kontakt for at høre mere om Ansu Fatis situation og hvad muligheden er for en transfer. Derefter har Chelsea tidligere på ugen tilbudt Ansu Fati en chance for en transfer. Så det lader til, at der er lagt op til nogle spændende sidste timer af transfermarkedet.

visreklameligeher

Mundo Deportivo går så langt og melder, at Barca er klar til at udleje Ansu Fati for på den måde at få plads til at leje Joao Felix, som præsident Joan Laporta er helt vild med. Til gengæld skulle hverken Xavi eller sportschef Deco have den store fidus til portugiseren, som lige nu sidder i venteposition.

Mange husker nok Joao Felix' udtalelser omkring Barca, som kom meget bag på Atletico Madrid, der siden smed ham ud af træningen og i stedet inviterede træner Simeones søn op for at træne med holdet. I Atletico Madrid er man bestemt ikke glade for Felix og det kan hjælpe Barca med at få ham lidt billigere. I hvert fald er det klubbens mål.

I mellem tiden gælder det dog om at Ansu Fati skal afsted før der kan blive gjort plads til Joao Felix - medmindre Laporta og hans ledelse finder en omvej her på de sidste timer.

FC Barcelona