Mest læste lige nu

Tchouameni: Gavi var ikke skyld i min skade

Efter El Clásico udpeges Gavi som en af de få spillere, der viste attitude og karakter. Det gør han i alle kampe qua hans spillestil og nogle medier mente, at han var grunden til, at Real Madrids Tchouameni gik i stykke i El Clásico. Det er efter opgøret kommet frem, at Real Madrids midtbanespiller må tage en pause på nogle uger.

DAZN Espana var i går ude på det sociale medie X med en video, som viser, at Tchouameni gik i stykker hvor Gavi var involveret. At en spiller går i stykker efter en duel sker ofte - det så man bl.a. ved Robert Lewandowski, som blev tacklet i udekampen mod FC Porto, og siden måtte lade sig udskifte med en skade. Han kom først tilbage netop mod Real Madrid.

Men Tchouameni har nu været på X og givet svar på situationen. Her har han til DAZN's video skrevet, at 'Gavi er ikke skyld i min skade. Jeg blev skadet i slutningen af første halvleg'. Dermed slår han altså fast, at Gavi ikke var involveret i skaden, selvom nogle medier meget gerne ville starte en krig på absolut ingen grundlag. Det ønskede Tchouameni ikke at være med til og han har siden modtaget masser af ros og respekt fra Barca-fans, som glæder sig over, at Tchouameni offentligt går ud og reagerer på situationen.

Mens Tchouameni fremadrettet skal se til fra lægterne har Barca en helt anden opgave. De er rykket ned på fjerdepladsen efter weekendens kampe og det betyder, at de nu har et bjerg at skulle bestige. Der er fire point op til topholdene Girona og Real Madrid og kampen mod et comeback indledes på lørdag, hvor Barca tager en tur til Baskerlandet og møder Real Sociedad.

FC Barcelona