Mest læste lige nu

Der er bekymring om Frenkie de Jongs skade

Xavi kan aldrig stille op til pressemøde uden at blive spurgt til Frenkie de Jong. Inden El Clásico var der tale om, at hollænderen ville nå at blive klar til kampen, men det skete ikke. Han blev udeladt og så var forventningen, at han i hvert fald ville blive klar en uge senere til kampen mod Real Sociedad, men heller ikke her var han at finde på banen.

Ifølge avisen AS er der i FC Barcelona bekymring omkring De Jongs skade. Han har stadig smerter omkring anklen og det er netop hans egen fornemmelse, der er afgørende. Han forsøgte at træne med i dagene op til El Clásico for at stille sig til rådighed for Xavi, men han måtte trække sig fra gruppetræningen på grund af smerter.

I ugen op til kampen mod Real Sociedad forsøgte han at bygge på og træne med igen, men endnu engang måtte han sande, at hans ankel ikke heler så hurtigt som ventet. Han fik smertestillende op til kampen mod Real Madrid, men det var ikke nok, og da der gik en hel uge før Barca skulle i spil igen var forventningen, at han ville være klar, men han stod altså ikke på banen mod Real Sociedad.

Til kampen i aften mod Shakhtar Donetsk er han endnu engang ikke udtaget og det bekræfter altså den bekymring, som AS skriver om. Smerten er stadig at mærke hos De Jong og ifølge Relevo sigter klubben nu på den 25. november, hvor Barca møder Rayo Vallecano. Inden da skal man ikke forvente at se ham på banen. Nogle medier skriver, at han er klar mod Alavés i weekenden, men det virker for tidligt taget i betragtning af, at han altså over tre omgange ikke var klar til kamp selvom man havde håbet det.

FC Barcelona