Mest læste lige nu

Xavi opgiver ikke Martin Zubimendi

Xavi er vild med Martin Zubimendi og havde cheftræneren frit valg fra alle hylder til at dække den defensive midtbane, så var valget faldet på Zubimendi. Men prisen på midtbanespilleren gjorde det svært for Barca overhovedet at gå ind i forhandlingerne i sommers. Nu vil Xavi have klubben til at gøre et nyt forsøg.

Zubimendi har været omdrejningspunktet hos Real Sociedad i noget tid efterhånden og hans spil er ikke gået ubemærket hen. Flere europæiske topklubber har kig på ham og det forlyder hos Marca, at hvis han skal forlade Real Sociedad, så bliver det for Barca. Men det bliver ikke let for Barca, som har økonomiske udfordringer - stadig.

Klubben kan ikke engang hente Vitor Roque til januar uden at skulle indhente nogle penge forinden. Lige nu ser det meget svært ud for Roque at komme til Barca til januar og når man så rykker op i skalaen og taler om en frikøbsklausul på 60 millioner euro for Zubimendi, så er der ikke meget som taler for, at Barca kan følge med.

Xavi har dog bedt klubben om at gøre et forsøg og finde en formel til at kunne bringe Zubimendi til klubben før næste sæson. Frikøbsklausulen på 60 millioner euro kommer Barca næppe til at udløse og derfor må det formodes, at hvis Barca vælger at gå ind i kampen om spilleren, så skal prisen forhandles godt ned.

Der ventes helt klart en masse historier fra de spanske medier som vi nærmer os sommerens transfervindue, men én ting er sikkert: Zubimendi er Xavis prioritet.

FC Barcelona