Mest læste lige nu

Officielt: Gavi er korsbåndsskadet

Som frygtet. Det er nu officielt bekræftet, at Gavi har pådraget sig en korsbåndsskade og dermed misser han resten af sæsonen. Lige som Xavi var begyndt at få sine spillere tilbage fra skader, så dukkede der en ny landsholdspause op og så er der kommet en ny skade ud af det.

Helt konkret har Gavi revet sit forreste korsbånd over i højre knæ og han har pådraget sig en meniskskade. Det melder FC Barcelona i dag efter at Gavi har været til yderligere undersøgelser, hvor han blev kørt til og fra af sin agent Ivan De La Pena.

Gavi skal opereres inden for de kommende dage og herefter vil Barca melde nyt ud omkring forløbet. Det ventes ikke, at klubben melder ud hvor længe han er ude, da det kan variere, men det ventes, at der som minimum er tale om syv måneder og dermed er han først tilbage når indeværende sæson slutter og det bliver derfor svært for ham at nå både EM og OL. Journalisten Javi Miguel peger på, at han først er tilbage om ni måneder.

Gavi gik i stykker efter en lille halv time mod Georgien og kunne lynhurtigt mærke, at der var noget helt galt inde i knæet. Han tog sig til knæet og var tæt på tårer, da han gik ud af banen. Billederne var ikke til at tage fejl af og der fik da også kort tid før nyheden om, at han nok havde pådraget sig en korsbåndsskade, kom ud. Nu er det så officielt bekræftet.

FC Barcelona