Mest læste lige nu

Agent afviser rygter: De Jong var syg!

Frenkie de Jong rejste ikke med resten af truppen til Belgien for at spille mod Royal Antwerp. FC Barcelona havde meldt ud, at han var blevet hjemme med feber, og derfor fik han lov til at sidde over. Efterfølgende har journalisten Màrius Carol bragt en historie, der fik De Jongs agent til at gå ud og forsvare sin klient.

Màrius Carol rapporterede således, at De Jong slet ikke var syg, men 'pjækkede' og at han havde haft et skænderi med Deco over telefonen. Det var dog ikke sandt, ifølge De Jongs agent Ali Dursun, som nu har taget bladet fra munden og fortalt hvad han mener der er sandheden.

- Det er fake news. Jeg har ikke hørt værre vrøvl i mange år omkring De Jong. Han er bare syg, han har feber og var ikke i stand til at rejse med og spille. Han er professionel og det rører ikke hans omdømme, for han leverer altid varen, fortæller Dursun og følger op:

- Der har ikke været skænderi over telefonen, som de siger, og der er ingen spørgsmål, der mangler svar. Alt dette er falsk. Forholdet til Deco er godt og stabilt, kom det yderligere fra agenten.

På billeder i dag kunne man se Frenkie de Jong tilbage på træningsbanen efter et par fridage. Han er nu klar til at indlede forberedelserne til weekendens udekamp mod Valencia, hvor alt andet end en sejr vil skabe endnu en lavine af støj for Xavi og co.

FC Barcelona