Mest læste lige nu

Journalist: Laporta alene om at beholde Xavi

Jose Alvarez Haya, som til dagligt arbejder for El Chiringuito, kunne sent i aftes komme med noget af en bombe i fodboldens verden. Ovenpå El Clásico nederlaget har flere journalister igennem deres kilder fået bekræftet, at der slet ikke er tale om, at klubben vil fyre Xavi. Men måske er der alligevel noget, der rumler bag kulissen.

Barca har ikke spillet godt over en længere periode med Xavi ved styret. Det er faktum. Holdet vandt Super Cuppen sidste år og La Liga i sidste sæson, men indtil videre i denne sæson har Xavi slet ikke fået styr på holdet og selvom mange peger på, at han står til ansvar, så er der også mange som peger på, at spillerne slet ikke leverer på deres vanlige niveau.

Hvad end der er problemet, så er det op til Laporta og hans ledelse at træffe beslutninger. Og nu fortæller Jose Alvarez Haya, at Laporta lige nu står helt alene med idéen om, at beholde Xavi mens Deco og hans assistenter stemmer for at give Rafa Marquez chancen. Marquez er i dag cheftræner for Barcas B-hold ligesom han naturligvis også selv har spillet for førsteholdet igennem mange år. Så han kender klubben.

Præsident Laporta har det sidste ord og han ønsker at bibeholde Xavi i trænersædet. Det lader altså til at der lige nu er uenighed om, hvad man gør for at få tingene til at fungere igen. Dog forventer ingen at Laporta fyrer Xavi midt i sæsonen. Tidligere kom det frem, at Laporta under ingen omstændigheder fyrer Xavi mens sæsonen er i gang - det sker som tidligst når sæsonen slutter.

Med til historien skal man huske på, at Joan Laporta i 2021 udtalte, at det vil få konsekvenser at tabe.

FC Barcelona