Mest læste lige nu

24 ledere har forladt Barca under Laporta

FC Barcelona har gennemgået nogle turbulente år og lever stadig i det. Siden Joan Laporta kom til har han forsøgt at rette op på klubbens økonomi for at få bedre fat, men det har været med store udfordringer undervejs. Avisen Sport har taget et kig på alle de ledere, som har forladt klubbens mens Laporta har siddet i den varme stol.

Hele 24 ledere har under Laportas ledelse valgt at forlade klubben. Der er nogle større navne i blandt og seneste er La Masias direktør Mike Puig, som ønskede en ny udfordring. For flere spanske aviser er det blot det, som man har gjort til grund udadtil, for ikke at belyse, at der har været nogle interne problemer. Det er dog ikke bekræftet.

Disse ledere har forladt Barca under Laporta
- Ferran Reverter
- Mateu Alemany
- Guillem Graell
- Àlex Barbany
- Juan Manuel Tabero
- Maribel Meléndez
- Jordi Camps
- Enric Llopart
- Ferran López
- Xavier Martín
- Carles Folguera
- Xavier Mas
- Ramón Ramírez
- José Manuel Lázaro
- Toni Ruiz
- Lluís Venteo
- Jordi Llauradó
- Raül Cabrera
- Franc Carbó
- Mike Puig
- David Barrufet
- Ramon Planes
- Jordi Cruyff
- Markel Zubizarreta

Mundo Deportivo peger på, at flere af lederne har forladt klubben som følge af Joan Laportas politiske måde at styre klubben på, mens andre blot har fået tilbud, som de ikke har kunne afvise. Så mens at Laporta har skulle drive klubben, så har han også brugt meget lang tid på at skulle sige farvel til en masse ledere samtidig med at finde nye folk til de forskellige positioner.

FC Barcelona