Mest læste lige nu

De Jong og Pedri testes i intern træningskamp

Pedri og De Jong er faste startere for Xavi når de er til rådighed, men de har været ude med skader i en håndfuld uger efterhånden og har PSG-kampen i tankerne. Begge arbejder benhårdt på at blive klar til kampen og i morgen, lørdag, bliver de testet.

Således vil Xavi istandsætte en intern træningskamp, hvor De Jong og Pedri får lejlighed til at spille med og derefter vil man ud vurdere om der er grund til at tro på, at de bliver klar til kampen. Det er nemlig helt afgørende for Xavis forberedelse til kampen om han kan regne med De Jong og Pedri op til kampen.

Lige nu vurderes det, at De Jong har størst sandsynlighed for at blive klar. På grund af Pedris skadeshistorik vil man ikke tage nogen chancer og kaste ham for løverne én dag for tidligt. Der er også en returkamp mod PSG, som dernæst vil blive målet hvis ikke han når at blive klar til den første kamp i Paris.

I går deltog Frenkie de Jong i halvdelen af den planlagte træning og i dag ventes han ligeledes at deltage. For Xavi handler det om at få et klokkeklart svar i god tid, da hans forberedelser ellers vil blive ramt hvis spillerne bliver meldt klar, men måske alligevel ikke kan spille.

FC Barcelona