Mest læste lige nu

Officielt: Pedri og De Jong udtaget til PSG-kamp

I aften spilles der kvartfinaler i Champions League når Real Madrid tager imod Manchester City mens Arsenal tager imod Bayern München. I morgen er der også to kvartfinaler og her skal FC Barcelona møde PSG. Truppen er i skrivende stund på vej til Paris.

Op til kampen har der været talrige historier om både Pedri og Frenkie de Jong og om de når at blive klar. Èn ting, som man kan konkludere er, at de begge ikke har nogen kampform og derfor er der mange som mener, at de slet ikke skal starte inde selvom de bliver meldt klar af lægerne. De begge er udtaget til kampen, men Barca bekræfter, at de ikke har fået grønt lys og er deres skade kvit.

FC Barcelonas trup mod PSG
Ter Stegen, ⁠João Cancelo, R. Araujo, I. Martinez, Ferran, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Fermín, Marcos A., Romeu, Vitor Roque, S. Roberto, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, M. Casadó, Cubarsí, Marc Guiu og H. Fort.

De Jong og Pedri rejser med, men har altså endnu ikke fået det grønne lys. Det er der helt sikkert to grunde til: Xavi vil holde sine kort tæt på kroppen og samtidig vil man se dem begge an til træning på PSG's bane i aften inden man træffer et afgørende valg.

Ydermere fortæller klubben, at Gavi også rejser med til Paris, men det er kun for at støtte holdet. Han er fortsat ude med en knæskade og ventes ikke klar før til sommer.

FC Barcelona