Mest læste lige nu

Økonomi: Barca dropper kvindernes baskethold

FC Barcelona har truffet endnu en svær beslutning på grund af klubbens dårlige økonomi. Der har været mange beslutninger, som ikke har været sammenlignelige med de bedre dage, og nu er der så kommet endnu en i rækken, som går udover klubbens kvindehold i basketball. Det skriver Cope.

Klubben kvindeholdt i den bedste spanske basketliga er blevet droppet. Det koster nemlig alt for mange penge - i omegn af 500.000 euro om året - at være med i topligaen og det er ikke længere holdbart for klubben, som nu har valgt at trække holdet ud af ligaen til stor ærgrelse for samtlige spillere på holdet.

Der er blevet truffet mange svære valg siden Joan Laporta trådte ind som præsident i FC Barcelona for at spare på pengene og samtidig har man solgt mange aktiver for at forsøge at styrke klubbens førstehold i fodbold uden at det for alvor har kastet hverken flot spil eller mange trofæer af sig.

Joan Laporta står netop nu over for endnu et dilemma: Han har i sinde at fyre Xavi om en lille uges tid og hvis det sker, så skal Xavi og hans stab have udbetalt i omegn af 20 millioner euro. Alternativet er det billigere at beholde Xavi, så lige nu skal det balanceres mellem hvad Laporta ønsker og hvad klubben har råd til.
 

FC Barcelona