Mest læste lige nu

Xavi efter fyring: Går af med stolthed

Xavi Hernandez leder for sidste gang FC Barcelona på søndag når de på udebane møder Sevilla i sæsonens sidste kamp. Det står klart efter at præsident Joan Laporta i dag valgte at fyre cheftræneren. Efterfølgende har Xavi samlet tankerne og udsendt et åbent brev.

Xavi taler
Kære Culés. Søndag er min sidste dag på Barca-bænken. Det er aldrig let at forlade klubben i sit liv, men jeg går af med stolthed efter to og et halvt år som leder af en spillertrup, der har været som en anden familie for mig.

- Jeg vil gerne takke fansene for deres støtte og kærlighed, for altid at have været ved min side og vist mig den samme kærlighed som da jeg var spiller. Fra søndag vil jeg være endnu en Culé på lægterne om det er på det olympiske stadion eller om nogle måneder på det nye Camp Nou. Før jeg er Barca-spiller eller -træner er jeg en Barca-fan og jeg ønsker kun det bedste for klubben i mit liv, som jeg altid vil stå til rådighed for.

- Jeg har arbejdet med en fantastisk gruppe spillere og en fantastisk stab. Takket være dem har vi opnået de mål, som vi satte i sidste sæson med ligaen og Super Cuppen. I denne sæson gik det ikke, som vi håbede, men vi gav alt og har hjulpet en ny generation af unge fodboldspillere fra La Masia til at vokse og det er spændende for alle os Barca-fans.

- Mange tak til alle. Til fansene, spillerne, staben, klubbens medarbejdere, præsidenten, bestyrelsen, den sportslige ledelse, medierne og alle, som jeg har delt dette eventyr med over to og en halv sæson.

- Jeg ønsker det bedste for klubben, som jeg bærer nær mit hjerte. Visca El Barca.

FC Barcelona