Mest læste lige nu

I morgen ankommer Hansi Flick til Barcelona

FC Barcelona har allerede sin nye cheftræner klar. Xavi Hernandez stod i spidsen for holdet i aftes for sidste gang, da han førte Barca til en 2-1-sejr ude mod Sevilla. Xavi har nu pakket sine ting og nu er der gjort klar til næste mand i forsøget på at rejse Barca.

Hansi Flick er den udvalgte og ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano lander Hansi Flick i Barcelona i morgen og gør klar til at underskrive sin kontrakt onsdag. Det sker efter at alle dokumenter i går endegyldigt blev godkendt af alle parter og dermed mangler der kun en underskrift på kontrakten.

Den tyske træner Hansi Flick har længe drømt om at træne Barca og han stod også klar, da Joan Laporta ringede til ham i forbindelse med Xavis eget stop, men Laporta havde hele tiden målet om, at Xavi skulle fortsætte. Da Laporta fik Xavi overtalt, modtog Hansi Flick nyheden om, at han alligevel ikke skulle til Barca.

Men i løbet af en måned skete der noget så drastisk, at Laporta gik fra at overtale Xavi til at blive, til at præsidenten fyrede cheftræneren. Derefter modtog Hansi Flick et opkald om, at muligheden for at træne Barca alligevel var en åben. Den tog Hansi Flick imod og i morgen lander han så i Barcelona.

FC Barcelona