Mest læste lige nu

Flicks første kampe: Manchester City og Real Madrid

Hansi Flick har fået en drøm til at gå i opfyldelse. I onsdag blev han erklæret ny cheftræner i FC Barcelona og i sit første interview fortalte han netop, at det var en drøm. Nu skal arbejdshandskerne på for det bliver en hektisk sommer før sæsonen overhovedet går i gang.

Først og fremmest gælder det om at forsøge at styrke truppen i forbindelse med transfervinduet. Flere spillere forventes at forlade klubben ligesom Flick har en ønskeliste over spillere, som han mener kan forstærke holdet. Og der bliver lagt hårdt fra land når Flick skal lede sit hold i de første kamp.

FC Barcelona har allerede meldt ud om tre venskabskampe i pre-season, hvor holdet drager til USA. Her er den første kamp mod Pep Guardiolas Manchester City. Den kamp spilles den 29. juli mens El Clásico mod Real Madrid afvikles den 2. august. Endeligt er der kamp mod italienerne fra AC Milan den 5. august og herefter går turen hjem, hvor der med al sandsynlighed skal spilles Joan Gamper-turnering.

Det er tre svære kampe, men hvor præmissen er at få spillerne i form, skabe forhold og forståelse før de kampe med noget på spil går i gang.
 

FC Barcelona