Mest læste lige nu

Mohammed Sayegh

Fermin Lopez sparkede Spanien til OL-finalen

Fermin Lopez er brandvarm. Faktisk udligner han en målrekord fra 1992.

Spanien er kun én kamp fra at vinde OL-guld. I dag spillede de semifinalen mod Marokko og her var det faktisk Marokko, som tog føringen med en håndfuld minutter til pause på straffespark.

Fermin Lopez, Cubarsí og Eric Garcia startede alle inde og det er altså Fermin, som snupper overskrifter i disse dage. Han havde nemlig scoret tre mål i turneringen inden kampen mod Marokko og i den kamp kom han atter engang på måltavlen.

66 minutter inde i opgøret udlignede han nemlig til 1-1 og dermed er han den første spanske spiller til at score mindst fire mål ved OL siden Kiko i 1992. Oven i hatten kan Fermin tilføje, at han lagde op til Spaniens matchvindende mål, da han med fem minutter igen fandt Sanchez, der snuppde matchvinderrollen.

Spanien skal dermed møde Frankrig eller Egypten i finalen. Kampen mellem Frankrig og Egypten spilles i aften klokken 21.