Mest læste lige nu

Tielemans nævnes som De Jong-erstatning

Frenkie de Jong var et af de varmeste emner i transferrygterne senest at transfervinduet var åbent. FC Barcelona forhandlede aftaler på plads med Manchester United og derefter Chelsea, men Frenkie de Jong havde ingen intentioner om at skifte og valgte derfor at afvise de to engelske klubbers anmodning om at forhandle.

De Jongs eneste intention var at blive i Barca og skabe succes for klubben. Barcas intention var at sælge ham, da hans løn fra og med denne sæson stod til at stige, og hvis ikke det lykkedes, så ville klubben have at hollænderen gik ned i løn. Midtbanespilleren holdt dog fast i sin kontrakt og i dag er snakken mindre eftersom at transfervinduet er lukket.

visreklameligeher

Men det varer ikke længe før transfervinduet åbner igen. Til januar er der gang i møllen igen og til sommer får den fuld skrue. Ifølge avisen Sport har FC Barcelonas sportschef Mateu Alemany kig på adskillige spillere, som har kontraktudløb til sommer og her finder man Youri Tielemans fra Leicester - og han er et potentielt emne for Barca.

Således ser klubben ham som en reel mulighed for at erstatte De Jong hvis han forlader klubben til sommer. Barca vil afgjort forsøge at forhandle De Jongs løn ned igen eller sælge ham til sommer og hvis det sker, så kræver det, at Barca har en plan klar til at erstatte ham.

Barca har i alt ni spillere på listen over potentielle transfers, som kan skifte gratis til sommer. Du kan se listen her.

Om Youri Tielemans
Alder: 25 år
Position: Midtbane
Nuværende klub: Leicester
Tidligere klubber:
- Anderlecht 2013-2017
- Monaco 2017-2019

FC Barcelona