Mest læste lige nu

Pedri og De Jong forventes minutter mod Atletico

FC Barcelona kunne ikke nedbryde hverken Girona eller Getafe i La Liga og i weekenden kommer tredjepladsen fra Atletico Madrid forbi. Her bliver catalanerne nødt til at levere en langt bedre indsats en de to foregående kampe for at bibeholde forspringet til Real Madrid.

Barca kunne være gået 15 point foran Real Madrid da de mødte Girona, men i dag hedder forspringet på 11 point hvilket er rigtig godt i forhold til, at der nu kun er ni kampe tilbage. Til gengæld bliver den næste modstander ikke let at komme forbi, da Atletico Madrid jagter andenpladsen fra Real Madrid. Blot to point adskiller de to mandskaber, så Barca skal stramme an.

I denne uge har Frenkie de Jong, Pedri og Ousmane Dembélé indledt træningen sammen med deres holdkammerater og mens det går lidt langsommere for Dembélé i genoptræningen, så forventes det, at både Pedri og De Jong får spilletid. Nogle medier tror endda på, at de to spillere starter opgøret mens Dembélé får nogle minutter til sidst i opgøret.

Der er stadig nogle dage at løbe på før Xavi, hans stab, spillerne og lægerne skal træffe en beslutning. Kampen mod Atletico Madrid spilles søndag eftermiddag klokken 16.15.

FC Barcelona