Mest læste lige nu

Fremtiden: Messi til middag med Busquets og Alba

Gerard Romero kunne for nyligt afsløre, at Lionel Messi var landet i Barcelona og havde taget en hemmelig dør ud af El Prat lufthavn for ikke at blive set, men med sine folk i marken fik Romero alligevel nys om, at argentineren var landet og i går blev Messi så spottet.

Messis tur til Barcelona var ikke for at forhandle med klubben eller tale om et potentielt skifte. Umiddelbart var det bare for at tage 'hjem' fra Paris og koble lidt af, men i går kom der så aktivitet på den front. Sergio Busquets og Jordi Alba havde sammen med Messi planlagt at spise middag på en restaurant i Barcelona, hvor Messis højre hånd Pepe Costa også var med.

Ifølge Romero handlede det om, at de tre gode venner skulle tale om fremtiden og naturligvis se hinanden igen efter lang tid. Sergio Busquets har kontraktudløb til sommer, men er blevet tilbudt at forlænge med yderligere et år. Jordi Albas kontrakt udløber sommeren 2024, så han har lidt at løbe på endnu.

visreklameligeher

Busquets og Alba ville høre mere omkring Messis fremtidsplaner og hvad der sker mellem ham og Barca og om et skifte tilbage til Barca er et reelt tema. Det vil nemlig få indflydelse på om de to Barca-spillere forlader klubben denne sommer. Umiddelbart er de begge indstillet på at blive såfremt Messi kommer tilbage.

Sergio Busquets og Lionel Messi menes at have en aftale om, at de på samme tid skifter til Inter Miami i MLS, men intet tyder på, at det bliver denne sommer. Messi føler stadig, at han har et par år i europæisk fodbold tilbage i sig og pilen peger på, at han skifter transferfrit til FC Barcelona denne sommer.

FC Barcelona