Mest læste lige nu

Barca raser over Spanien efter Gavi-skade

Inden længe ventes der at komme en officiel udmelding omkring Gavis skade. I mellem tiden forlyder det fra kilder tæt på den spanske landsholdstrup, at midtbanespilleren har pådraget sig en korsbåndsskade og misser resten af sæsonen. I FC Barcelona er der vrede udover det sædvanlige.

Hvorfor skulle Gavi spille den kamp, spørger de sig selv om i Barca. Gavi er en spiller fyldt med kvalitet og han spiller nærmest alle kampe fordi, at han bidrager så utrolig meget. Op til Spaniens landskamp mod Georgien havde landstræner Luis de la Fuente nærmest skiftet hele holdet - men ikke Gavi.

Spanien havde allerede sikret sig en billet til EM inden kampen, så kampen mod Georgien havde ikke ændret på det. Derfor raser man lige nu i Barca over at De La Fuente alligevel valgte at benytte sig af Gavi, som i forvejen har spillet meget i denne sæson. Og det blev altså for meget. Efter en lille halv time gav Gavis knæ op og nu forlyder det, at han misser hele sæsonen til stor frustration for ham selv først og fremmest, men også for Barca og klubbens fans.

Spanien vandt let kampen mod Georgien med 3-1 og var aldrig i fare for at tabe. Ferran Torres scorede undervejs i kampen og skyndte sig ud for at hente en Gavi-trøje, som han kunne hæve over hovedet for at udvise sin støtte til sin Barcelona-holdkammerat. Som Javi Miguel sagde det i går - vi skal gøre os klar til at modtage den værst tænkelige nyhed om Gavi inden længe.

Barca modtager penge af FIFA for hver dag, at Gavi er skadet, da skaden opstod i forbindelse med en landskamp. Men det er en meget lille trøst for det enorme tab, klubben nu lider under. Desuden skriver Marca, at klubben har tænkt sig at indgive en formel klage over De La Fuentes beslutning, men det kommer næppe til at føre til noget.

FC Barcelona