Mest læste lige nu

Fraværende igen: Hvad sker der med Laporta?

Joan Laporta har arbejdet non-stop siden han overtog præsidentposten i FC Barcelona. Han knokler for at føre klubben til bedre tider og senest han blev set offentligt var i Dubai. Det var lige inden årsskiftet, hvor han tog en tur til Dubai for at forhandle en potentiel aftale på plads på vegne af FC Barcelona.

Siden har han ikke været til at spotte og det undrer mange. FC Barcelona har ikke selv meldt ud, hvad der sker bag kulissen, men ifølge Mundo Deportivo kan de kun grave sig frem til, at Laporta pt. er fraværende af personlige årsager hvilket naturligvis skal respekteres. Derfor er der heller ikke større virak omkring situationen i medierne.

Joan Laporta plejer at tage med holdet til udekampene medmindre der er en god grund til ikke at gøre det. I går var han dog ikke med på Gran Canaria, da Barca mødte Las Palmas hvilket i og for sig ikke er helt unaturligt, da der kan opstå situationer, der gør, at han ikke kan rejse med. Men det undrede mange, at han ikke var til stede i dag.

Vitor Roque blev nemlig præsenteret på Ciutat Esportiva fredag middag og når en Barca-spiller bliver præsenteret, så er præsidenten altid med. Men i dag var det vicepræsident Rafa Yuste og sportsdirektør Deco, som sørgede for præsentationen af Vitor Roque og det har skabt mere undren for fans rundt om i verden.

Hvis Laporta var ude af huset for at forhandle, så var der helt sikkert dukket billeder op - som man så det fra hans tur til Dubai - men det har været bomstille fra klubbens side og medierne har ikke kunne opsnuse ham hvorfor det lige nu lader til at være mere alvorligt end først antaget. Dette er dog kun spekulationer.

FC Barcelona