Mest læste lige nu

Gavi har med succes overstået første fase

Gavi vurderes ikke til at komme i spil igen i denne sæson, da han tidligere er blevet opereret i knæet efter at have pådraget sig en skade med det spanske landshold. Der er der godt nyt fra ham i dag, da han netop har overstået første fase.

Gavi er ofte blevet spottet på Barcas træningsanlæg, hvor han er godt i gang med sin genoptræning. Det går rigtig godt og helt efter planen. Han har ikke oplevet nogen tilbagefald eller negative påvirkninger omkring knæet siden sin operation, og derfor kunne han i dag krydse første fase i sin genoptræning af.

Stille og roligt begynder han at øge belastningen på sit knæ for at styrke det, men det varer stadig flere måneder før han er helt klar. Derfor ventes han heller ikke i spil igen i denne sæson ligesom EM også er ude af billedet - medmindre lægerne når at vurdere ham klar uden risiko.

I FC Barcelona kunne man helt sikkert have brugt Gavi i mange kampe i denne sæson, hvor man har haft behov for noget fysik og aggressivitet på midtbanen. Det må dog vente til næste sæson, hvor Gavi vender tilbage med en ny træner på bænken.

FC Barcelona