Mest læste lige nu

Overblik: Top og bund i La Liga 2023/2024

La Liga 2023/2024 har med en enkelt spillerunde allerede fået konkluderet flere positioner i stillingen. Fra første- og hele vejen ned til ottendepladsen kommer der ikke til at ske ændringer uanset udfaldet i sidste runde. Derudover er de tre nedrykkere også fundet.

Som bekendt løb Real Madrid med mesterskabet og derfor var det uden betydning for stillingen, at de i går var oppe 1-4 ude hos Villarreal men måtte nøjes med 4-4. For Barca handlede det om sejr mod Rayo for at sikre sig andenpladsen og det skete. Girona vandt hos Valencia, men det ændrer ikke på deres utroligt flotte flotte tredjeplads.

Atletico Madrid slutter som 4'er selvom de overraskende blev kørt ud af eget græs af Osasuna i går. Baskerne fra Bilbao slutter femmer, mens Real Sociedad, Real Betis og Villarreal slutter på de efterfølgende pladser. Nede i bunden har Almeria allerede i en længere periode vidst, at de skulle rykke ud. Kun 18 point ud af 111 har de vundet mens Granada ligeledes rykker ud med 21 point. Cádiz er tredje nedrykker.

Dermed kan der altså ikke nå at ske noget i sidste spillerunde, som vil ændre på de afgørende positioner. De spanske hold, som skal ud i Europa er fundet mens de tre nedrykkere også er fundet. Godt nok missede Real Betis og Villarreal selv at kvalificere sig til europæisk fodbold, men som bekendt kan der ske ting på skrivebordet - alt efter hvordan øvrige lande klarer sig - som giver dem adgang, men for nu har de ikke sikret sig nogen plads.

Du kan se den fulde La Liga-tabel her

FC Barcelona