Mest læste lige nu

Marcelino om Xavi: Havde holdt fast i beslutningen

Xavis navn giver genlyd i de spanske medier i disse dage. Cheftræneren havde egentlig i starten af åre meldt ud, at han stopper efter denne sæson. Selvom spillet efterfølgende stadig var under niveau, så kom der gode resultater indtil de vigtigste kampe ramte kampprogrammet.

Barca formåede ikke at vinde nogle titler, men alligevel blev Xavi overbevist om, at det var bedst at blive. Derfor kunne Joan Laporta med glæde melde ud, at Xavi fortsætter som cheftræner i næste sæson, men nu forlyder det så - kort efter - at Laporta vil fyre Xavi.

Villarreal-træner Marcelino blev bedt om at sætte nogle ord på situationen og her valgte han at sætte ord på Xavis beslutning om alligevel at blive i Barca.

- Hvis jeg siger, at jeg ikke fortsætter, så fortsætter jeg ikke. Når jeg træffer en beslutning, så ændrer jeg den ikke, kom det kortfattet og klart fra Marcelino, som mere eller mindre ikke forstår hvorfor Xavi alligevel har valgt at blive i Barca.

Næste uge forventes at blive vild i Barca. Når sæsonens sidste kamp mod Sevilla er færdigspillet ventes det, at Laporta fyrer Xavi.

FC Barcelona