Mest læste lige nu

Flick har allerede truffet flere transfer-valg

Hansi Flick bliver ny FC Barcelona-træner. Sådan forlyder det hos samtlige pålidelige journalister og det fik endnu mere på sig i går, da Joan Laporta valgte at fyre Xavi. Nu begynder det at hagle ned med detaljer omkring næste sæson, hvor Hansi Flick allerede har været med inde over flere valg.

Angiveligt er der tæt kontakt mellem Barca og Flick i disse dage indtil man er klar til at præsentere ham som ny cheftræner. Det ventes at ske mandag med en præsentation enten torsdag eller fredag. I mellem tiden arbejder Flick på at træffe nogle valg forud for næste sæson. Her er, hvad vi allerede nu ved:

- Marcos Alonso forlader Barca på en fri transfer. Flicks ankomst ændrer ikke på dette og Flick føler ikke behov for at holde på backen.

- Guido Rodriguez har allerede en aftale med Barca og Flick har allerede godkendt transferen.

- Flick ser et kæmpe potentiale i Vitor Roque, som klubben har talt med træneren om. Fornemmelsen er, at Roque går en meget bedre sæson i møde - i Barca.

- Ronald Araujo er ikke til salg. Flick vil have uruguayaneren på sit hold fra start.

- Flick har anbefalet Barca ikke at lytte på tilbud til Baldé.

- Flick ved hvordan Lewandowski skal spilles på banen og har en stor plan for hvordan Barca skal forstærke det offensive spil med Lewandowski på toppen.

- Toni Tapalovic og Marcus Sorg bliver Flicks assistenter. Klubben søger også efter en assistent, som kan tale flydende spansk og tysk.

FC Barcelona