Mest læste lige nu

Avis: Roberto nærmer sig Barca-exit

Sergi Roberto har været meget tæt på at forlænge sin kontrakt med FC Barcelona. Faktisk skulle man være blevet enig om vilkårene i kontrakten, men man har udskudt underskrivelsen på grund af ændringen af klubbens træner. Nu nærmer han sig dog et exit.

Klubben har informeret ham om, at hans forlængelse ikke er en prioritet og at man løbende vil vurdere om det er nødvendigt. Skulle han forlænge, så bliver det med et enkelt år og med en af de laveste lønninger i truppen. Han vægter det højere at spille som kaptajn i Barca end at tjene flere penge og derfor har han med glæde valgt at prioritere en forlængelse.

Men på grund af klubbens udmelding til ham, så har han bedt sin agent om at gå i arbejde og indhente tilbud skulle det ske, at Barca endegyldigt trykker på knappen og ikke vil forlænge hans kontrakt, som lige nu står til at udløbe om under en måned. Det melder Mundo Deportivo.

32-årige Roberto har spillet intet mindre end 373 kampe for FC Barcelona og scoret 19 mål - hvoraf hans vigtigste mål nok var mod PSG i Champions League, hvor han scorede til 6-1 og sendte Barca videre i turneringen.
 

FC Barcelona